Bell Schedules

2014 - 2015 Bell Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Tutorials 7:30 AM 7:57 AM 27 min
1st Period 8:00 AM 8:45 AM 45 min
Grab N Go 8:48 AM 9:00 AM 12 min
2nd Period 9:03 AM 9:48 AM 45 min
3rd Period 9:51 AM 10:36 AM 45 min
4th Period 10:39 AM 11:24 AM 45 min
Lunch (Elementary) 10:50 AM 12:00 PM 70 min
5th Period 11:27 AM 12:12 PM 45 min
6th Period (High School) 12:15 PM 1:00 PM 45 min
Lunch (Middle School) 12:15 PM 12:45 PM 30 min
6th Period (Middle School) 12:48 PM 1:33 PM 45 min
Lunch (High School) 1:03 PM 1:33 PM 30 min
7th Period 1:36 PM 2:21 PM 45 min
8th Period 2:24 PM 3:10 PM 46 min
Tutorials 3:10 PM 4:00 PM 50 min